Når du er jobbsøker....

Vikarhjelpen rekrutterer medarbeidere til stillinger på alle nivåer og innen de fleste bransjer i Østlandsområdet. Å jobbe som vikar gir deg frihet og gjør at du til en viss grad kan bestemme den arbeidstiden og de arbeidsoppgavene som passer best for deg. Etter hvert blir dette en livsstil for mange.


Med oppdrag i forskjellige bedrifter og miljøer får du hele tiden nye oppgaver og utfordringer som gir deg en bedre og mer komplett kompetanse. Dette vil styrke dine fremtidige muligheter på arbeidsmarkedet.

Oppdragene kan variere fra noen dager, til et halvt år eller lengre, og i mange tilfeller får de beste også tilbud om fast jobb etter endt oppdrag.
I dagens arbeidsmarked søker arbeidsgivere konstant etter å forbedre produktiviteten og effektiviteten – og ser derfor etter kandidater som har den riktige bakgrunnen for å kunne bidra til dette. Det er derfor svært viktig at du får tydelig frem dine kvalifikasjoner og evner når du setter opp din CV. Det finnes ingen fast mal for hvordan søknaden skal utformes, men enkelte elementer bør du ha med. Passer du på å  tilpasse søknaden din til hver enkelt stilling du søker på, vil sjansene for å bli innkalt til intervju øke betraktelig.

Det finnes et utall sider med tips om hvordan skrive en søknad. Vi har trukket ut det vi gjerne vil at du skal ta med.

 
Fortell kort om din bakgrunn.
(Ikke rams opp CV’en på nytt – men trekk frem det som er vesentlig)
Jeg er 25 år, opprinnelig fra Trondheim, men nå bosatt i Oslo sammen med min mann og datter på 4 år. Jeg er utdannet kokk og jobber for tiden i kantinen til Papirfabrikken.

Nøkkelkvalifikasjoner. Hva kan du?
I tillegg til 5 års erfaring som  selvstendig kokk i kantine med både kald og varm mat  har jeg jobbet deltid med regnskap. Jeg kan kontering, fakturering, OCR og bankavstemming. Programmet jeg bruker er Mammut.

Personlige egenskaper. Beskriv deg selv med få ord:
Jeg er selvgående, sosial og har stor arbeidskapasitet.

Nå skal du selge deg selv.
Hvorfor ønsker du å bytte jobb?
Hvorfor skal vi kontakte deg for en samtale
Hvorfor skal vi plassere deg hos en av våre oppdragsgivere?
Hva kan du tilby en arbeidsgiver?

Kontaktinformasjon.
Jeg kan kontaktes på telefon privat: 00 00 00 00
og mobil: 00 00 00 00, samt epost …@....
Husk å skrive riktig telefonnummer og e-postadresse, og les korrektur.


Vi ønsker deg velkommen som medarbeider i Vikarhjelpen!

Søknaden sender du til post@vikarhjelpen.no

footerflash right

epleflash

footerflash left